top of page
Natuurlijke luxe bij Kapsalon Lana La Mar in Aalter met de organische producten van Original & Mineral

CONCEPT

Net als u ben ik bewust van het belang van een gezonde levensstijl en vind ik het dan ook mijn verantwoordelijkheid als kapster om stil te staan bij de producten die ik gebruik in het salon. 

Ik geloof steevast in de kracht van de natuur en ben ervan overtuigd dat u niet moet blootgesteld worden aan verdachte en gevaarlijke chemicaliën. Vaak te vinden in bekende en populaire producten.

 

Daarom verwent Lana La Mar  u met de organische producten van Original&Mineral. Eerlijke producten uit botanische extracten en actieve mineralen. Mild en zacht voor uw hoofdhuid en haar.

 

Deze organische producten geven dezelfde of betere resultaten als de grote luxe merken en bewijzen keer op keer kwaliteit en prachtige resultaten.

U kan bij Lana La Mar ook zeker zijn van een snit en stijl toegepast met kennis en techniek en afgewerkt tot in de details. Hierdoor valt u haar altijd beter en hebt u minder tijd en product nodig om u haar in model te brengen. 

 

Als kleurspecialist kan u bij mij terecht voor persoonlijk kleuradvies, een gote keuze aan de gezondste haarkleuren en voor alle fashion kleur technieken. Highlights, lowlights, ombre, californian balayage, babylights en meer ...  

 

Bij Lana La Mar vertrekt u altijd met uw eigen unieke kleur.  

Beschadigd haar, ontevreden resultaat of verkeerd gekleurd ook dan sta ik voor u klaar met de juiste oplossing.

 

 

A HEALTHY HAIR IS A HAPPY HAIR !

Lana La Mar

bottom of page